Катерина Гарбарук радить: як спекти духмяну паску

Катерина Феодосіївна Гарбарук, пенсіонерка, колишній начальник поштового відділення села Сирники: "Основні інгридієнти для вдалого приготування паски це - позитив та молитва".

Для приготування розчини для паски нам потрібно: дві літри молока, 200 грамів дріжджів, 0,5 кілограма цукру та борошно. Замішуємо розчину і лишаємо підходити.

Заміс: збиваємо 20 яєць та 0,5 кілограма цукру. Додаємо 300 грамів розтопленого масла та 150 грамів олії. З`єднуємо все це з розчиною і замішуємо тісто. Після чого його потрібно залишити у спокої доки не зійде. Викладаємо тісто у формочки, даємо ще раз йому зійти і випікаємо в печі до готовності.

keyboard_backspaceПовернутись
insert_invitation04.04.2018
remove_red_eye153 camera_alt0
Залиште свій коментар
check
Топ-новини