Перевірені рецепти торчинської паски.

Своїм рецептом смачненької паски з нами поділилася Алла РЕВУЦЬКА, жителька селища Торчин: "Там, де сходить паска, має бути чисто і тихенько. До роботи треба приступати з молитвою та хорошим настроєм - паска буде гарна".

Для приготування паски нам потрібно: дві літри молока, два кілограми цукру, 20 яєць, 20 жовтків, 800 грамів масла, 300 грамів дріжджів, родзинки, ваніль та сік лимона. 

Спосіб приготування: в кипляче молоко вкинути масло. Яйця збити з цукром і влити в них кипляче молоко (буде шум). На нього висипати 2-3 жменьки борошна (не перемішуючи), а зверху (на борошно) висипати дріжджі. Залишити у спокої на дві години, а потім цю масу розмішати і нехай ще постоїть півгодини. 

Додати родзинки, сік лимона, ваніль і замісити. Дати постояти годину. Викласти тісто у формочки і випікати до готовності. Опісля прикрасити.

Рецепт № 2: до підігрітої літри молока додайте одну пачку дріжджів (100 грамів) розтерту з однією склянкою цукру. Замісіть тісто до консистенції сметани і поставте аби підходило. Далі збийте 10 яєць або 20 жовтків, дві склянки цукру, ванілін та дві столові ложки сметани і додайте це до тіста. Вільно вимісіть. Наприкінці додайте 300 грамів розтопленого масла і дві столові ложки олії та родзинки. Викладіть у приготовлені формочки та випікайте.

 

keyboard_backspaceПовернутись
insert_invitation31.03.2018
remove_red_eye994 camera_alt0
Залиште свій коментар
check
Топ-новини